Sveitsin läpi Comolle, päivä 6

Como-järvi ja sen Bellagio-kaupunki olivat sellaisia kohteita, että tarkoitus olisi viettää vähän iltapäivää siellä ihan altaalla ja kävellen kaupungissa. Siksihän tämä edellinen pysähdys Liechtensteinissa lisättiin, että ei oltaisi kovin myöhään illalla Comolla ja aurinko jo laskussa ja me ihan väsyneitä ajamisesta. Matka oli ajettavana ehkä hauskinta, kaikenlaista vuoristotietä. Muutama prosentti tuli alamäissä latausta lisää puolimatkassa.

Liechtensteinin hotellin lataus. Mukavan johdollinen.
Reitti
Ensin oli reippaita ylämäkiä, monet niistä tunnelissa vuoren läpi.
Sveitsi vilisee ohi
Kohta alamäki ja prosentteja lisää
Hyvännäköistä kulutusta
Lisää Sveitsiä vilisee ohi ikkunan
50 kilometrin kulutus
Como-järven rannat olisivat hirveän mutkaisia ja pieniä teitä, parempi mennä lautalla. Siihen päästiinkin melkein suoraan ajamaan. 15,50 €.
Bellagio näkyvissä
Teslan kolme destination chargeria hotellin autohallissa. Tähän hotelliin oli kyllä vähän hermostuttavaa ajaa turistikävelykatujen läpi. Mutta kyllä sitä sitten teippausta kuvattiinkin sillä matkalla.
Kalaa nousee tästäkin järvestä, ainakin piti olla osa näistä.

Suunnittelu: Edellisenä iltana varattuja nämä hotellit, ja kun vastaan tulee hotelli, jossa on latausmahdollisuus, niin se painaa tietysti vaakakupissa. Eli se on se tärkein suunnittelukriteeri. Kiva suosia sellaisia hotelleja myös. Koska lähdetään hotellista, jossa on lataus ja mennään hotelliin, jossa on lataus, ja matkaa on vain 225 km, eipä tässä sitten muuta suunnittelua ole.

Valmistelu: Auto laitettiin illalla lataukseen 90 prosenttiin.

Lopputulos: Hienon näköinen kulutuskäyrä ja perillä olleita prosentteja en muista edes, ei tuo ennusteesta varmaan paljoa eronnut.

Vastaa