Unplugged Performance

Tänään ajoimme San Diegosta Los Angelesiin, jossa oli hyvien sattumusten kautta järjestynyt vierailu Unplugged Performancen suunnittelupajaan Teslan ja SpaceX:n suunnitteluyksiköiden vieressä. Näimme muokkauksen alla olevia autoja, hyllykaupalla erilaisia osia, vanteita ympäri varastoja ja työtiloja ja saimme hyvän kuvan toiminnasta, tuotteista ja historiasta. Näimme ensimmäisen Model Y poliisiauton, jonka Unplugged Performance on rakentanut. Autoon asennetaan vilkkuja sinne tänne, valonheittimiä, karjapuskurit, uudet jarrut ja muita korimuutoksia.

Vastaanottavan yksikön edustaja jossain julkisuustapahtumassa poliisiautosta
Kaupunkien välinen osuus oli sujuvaa, ja vaihtelevaa kivaa maisemaa
SpaceX:n konttorin lähellä on kaikenlaista
Välipala Santa Monicassa yhdessä varmaan monista erikoisista kahviloista. Erikoisuuksia juomissa ainakin!
Nyt tietää, että limut pitää kypsyttää tynnyreissä, että niistä tulee hyviä. Tämä keskimmäinen Cult on siis jotain sellaista..

Los Angelesin liikenteeseen tutustuttiin sen verran, että todellakin suunnitelma pitää olla hyvä, jos kaupungissa haluaa useamman nähtävyyden nähdä ja ehtiä sovittuihin paikkoihin. Tai sitten vaan jätetään loppujen lopuksi aikataulun pettäessä kaikki väliin.

Santa Monica pierillä, toista kertaa tänä vuonna

Päivällispaikkana oli organisoimani Crossroads Kitchen, puolen ryhmästämme noin suunnilleen tuli sinne. Tämä oli minulle tosi kiva juttu, kun sain näyttää tutuille paikan, jonka konseptia ihailen: osoitetaan, että mikä tahansa ruokalaji voi olla vegaaninen.

Yksi huomenna ohjelmassa olevan Silicon Valleyn klubin tapaamiseen tulevista Teslakuskeista oli mukanamme ja innolla otti vierailun tarran autoonsa valmiiksi

Vastaa