Model 3 viisi vuotta

Uusin Teslamme, Model 3, täyttää tänään 5 vuotta. Moni tuttu on tällä välillä vaihtanut Teslansa jo useamman kerran, mutta kun auto täyttää kaikki tarpeet ja on vielä teipattu ulkoasuun, josta pidämme tosi paljon, ja jarrut ovat parannellut, niin ei ole oikein mitään syytä vaihtaa.

Kuusamossa jääradalla oltiin helmikuun alussa kolme päivää.

Tavallaan auto on sama, mutta tavallaan se on myös aivan eri, ohjelmistopäivitysten ansiosta. Käyttöliittymä on uudistunut muutaman kerran ja kännykkäohjelmistoon on tullut parannuksia paljon tällä välillä. Tuulilasin pyyhkimet pitää vaihtaa kunhan jaksan. Akku lienee 98000 kilometrin aikana jonkin verran heikentynyt, mutta ei niin, että sitä huomaisi ajossa. Lataukset ovat matkaa ajaessa nopeita, 255 kW asti. Huollossa olen käyttänyt viimeksi, kun toinen vilkussa oleva kamera oli rikki vuonna 2021 ja vähän aikaa sitten vaihdettiin takaisinkutsuna takaluukun johtosarja mobiilihuollossa, eli huoltomies tuli työpaikalle tekemään työn. Talvirenkaat keväältä 2019 alkavat olla nyt lopussa, tässä iässä ne ovat jo varmaan kovettuneet, joten ensi talveksi uudet.

Lauantaina avautuu Tampereen taidemuseossa Tuula Lehtisen näyttely, jossa meiltä on lainassa auton teippauksen mallina ollut taulu, ja jonka näyttelyluettelossa auton kuvakin kuulemma on.
https://www.tampereentaidemuseo.fi/nayttelyt/tuula-lehtinen-with-pleasure/

Odotan vaivattomia kilometrejä jatkossakin.

Vastaa