Järjestelmä pitää olla

Tällä matkalla puolet matkasta on joka päivä uusi hotelli. Jotenka nyt kokeillaan uutta järjestelmää: matkalaukut on pakattu muovipussimoduleilla, joista tavarat löytää purkamatta, tai ne on helppo purkaa kaappiin pusseissa.

Muistiin matkamittari lähdössä. Tämä on perjantai-aamulta, kun olin vienyt Lulun töihin ja vielä menossa töihin päiväksi. Kotona oli 100 % akku, jolloin Vuosaaren satamassa laivaan ajaessa 87 %, juuri sopiva ettei ole täynnä ja rasita akkua mutta Saksassa päästään ajelemaan pitkään ennen latausta.
Tutkitaan laivaan pääsyä odotellessa laivan ruokailujen ja toimintojen aikatauluja. Jonossa ei muita suomalaisia näkynyt, hyvin harvassa. Yksi toinen Tesla, Model S.
Kotimaan kamara loppuu tässä. Rampissa toiseen kerrokseen pistin peilit sisään yhdessä kohdassa, jossa kaapeleita oli kovin lähellä. Muuten mahtui hyvin.
Hytti ennen kuin se sotketaan.
Se modulaarinen matkalaukkujärjestelmä. Laivamatkaa varten jaettiin kahteen laukkuun tavarat siten, että toiseen laivalla tarvittavat ja toiseen muut, ja se jätettiin autoon.
Hiukan tutustutaan laivaan joka puolelta ennen lähtöä. Hienoja maisemia sataman ympärillä.

Vastaa