Model S ja futon

Futon-sänky ei ole mikään mittayksikkö, mutta silti tässä kuvia siitä, miten 200×160 cm Futon rock -patja, paksu petauspatja ja Tojo system -runko menevät Tesla Model S:ään.

Paksu petauspatjakin vie runsaasti tilaa, mutta mahtuu. Patjat ovat kaksinkerroin.

Näille olisi ollut kuljetus mökille jo maksettunakin, mutta aikatauluun oli helpompi hakea itse postikeskuksesta. Tai helpompi ja helpompi, ehkä syynä oli kokeilunhalu eniten. Vähän mietitytti, josko tässä käy vielä niin, ettei mahdu, mutta palapeli oikein koottuna hyvinhän meni.

Pisin eli runkopaketti tulee etuistuimien väliin.
Takapenkkien jalkatilaan mahtuvat muut tavarat mökille mennessä.

Usein, kun minulta kysytään eri Tesloista, niin Model S:stä mainitsen reilut tilat tavaroille, niin takapenkit pystyssä kuin kaadettunakin. Paremmat kuin monessa pienessä kaupunkimaasturissa. Ja paremmat kuin 6-paikkaisessa Model X:ssä, koska siinä keskimmäinen penkkirivi ei kaadu.

Vastaa