Lisää kuvia puista

Niitä oli paljon, ja joka puolella

Ensimmäisenä ajaessa Crescent Citystä etelään uusiin osiin luonnonpuistoa mentiin kokeilemaan mahtuuko Model S tämän puun läpi. Näitä läpiajettavia puita on kolme tällä hetkellä, tämä oli ensimmäinen matkan varrella. Ei ehkä tarvii muita kokeilla. Ajoin puoliväliin, ja tilaa olisi ollut muutama sentti molemmilla puolilla ilman peilien taittamista. Hieman epätasaiset reunat, eli pientä mutkittelua olisi pitänyt läpi menoon tehdä. Vuokra-autolla ei nyt viitsinyt mennä läpi asti kuitenkaan. Tällainen nähtävyys on hieman surullinen asia myös, kun ihan hyvään puuhun on tarvinnut reikä tehdä. Ja ympäristöstä tietysti punapuumetsä on hävitetty.

Aika ajoin puita kaatuu ja niitä joudutaan pätkimään polkujen avaamiseksi. Tästäkin rysähdyksestä säleet ovat tukin kokoisia..
Vaikka paljon kuljettiin metsässä, niin mittakaava on aina yhtä erikoinen asia.
Tyyni valtameri nähty auton ikkunasta.
Kiva saada eri ikäisiä ja kokoisia puita kuviin kokonaisina, kun ne sattuvat näkymään pienen aukon laidalta.
Pienten punapuiden lehvästössä olevien aukkojen kautta tulevassa valossa kasvoi muita puilajeja.

Kumpanakin päivänä kuljettiin metsässä reilu 10 kilometriä. Ensimmäisen päivän polut olivat: Mill Creek – se osa, jossa korkeimmat puut ovat, Grove of Titans ja sen jälkeen takaisin. Sitten Boy Scout Tree Trail loppuun asti edestakaisin. Vielä käytiin Myrtle Beachilla jokirannassa, tunnettu uintipaikka, ja sitten lyhyt polku Simpson-Reed trail.

Toisena päivänä ensin kierrettiin Cahthedral Trees Loop (takaisinpäin Karl Knapp trailia) ja sitten alkuosa James Irvine trailia, sen korkeimmalle kohdalle ja takaisin.

Ollaan oltu sen verran aikaisin liikkeellä, että ollaan vielä joka paikassa saatu parkkipaikka polkujen alkupaikoille. Onnekasta!

Alun perin oli suunnitelma kohteista ja arvio minä päivänä mihinkin päädytään. Tähän mennessä on poistettu yksi hotelliyö Las Vegasista, eli ollaan päivää aikaisessa. Seuraavan illan hotelli on yleensä otettu kun on saavuttu edelliseen hotelliin iltapäivällä. Nyt on huominen Napa Valleyssä ja siitä eteenpäin kolme yötä Oakhurstissa Yosemiten tutkimista varten. Ja kolme yötä samassa paikassa antaisi vähän aikaa johonkin rauhallisempaan, niinkuin uima-altaalla olemiseen ja lukemiseen.

Tänään yöpyminen Eurekassa, illalla luvassa rivitanssia (jiihaa!!)

Vastaa