Takaisin Los Angelesiin

Perjantain ainoa homma oikeastaan on pakata laukut lentoa varten hotellissa. Autoon oli kertynyt matkan aikana tavaraa, joka oli pois matkalaukuista, koska niitä ei tarvittu hotellilla. Hotelliin otettiin aina matkalaukut, ja niitä ei purettu missään, vaan tavallaan käytettiin vaatekaappeina. Näin ei ole huoneen pakkaamista ja purkamista, eikä tavaroita jää vahingossa mihinkään laatikkoon, kun joka yöksi melkein vaihtaa hotellia. Nyt viimeisessä hotellissa kaikki taas pitää ottaa huoneeseen autostakin, koska laukut kannattaa pakata lentokuntoon huoneessa. Kahdet lenkkarit saa heittää menemään, ne antoivat viimeiset voimansa näille vuorille. Akut käsimatkatavaroihin, veitset ruumaan, mitä tarvitaan matkan aikana, vielä vaihtovaatteet koneeseen jne.

Tesla pelasi normaalisti koko matkan. Pari pikku juttua oli: oikea takarengas oli 2,5 barin paineessa, kun saimme auton ja täyttelin sitä matkan aikana kaksi kertaa. Se vuotaa noin 0,05 baria päivässä, eli pärjättiin sen kanssa kyllä. Toinen asia oli, että muilla kuin Teslan vaihtovirtalatausasemilla tarvitaan j1772- eli type1-adapteri, joka pitäisi USA:ssa olla jokaisessa autossa mukana, mutta eipä löytynyt mistään. Niinpä matkan varrella Las Vegasin huollosta kävin ostamassa sen. Saatavuuskysely normaalisti huollon parts-osoitteeseen ja niitä oli hyllyssä, ja $50 + verot ja adapteri mukaan. Katsotaan vielä, haluaako vuokrafirma lunastaa sen itselleen, kun kerran on hävinnyt autosta. Ihan sama, otan mukaan jos ei kelpaa, on sitten ensi matkalle tai jollekin USA-tuontiautolle adapteri olemassa.

Autoa vastaanottaessa otin kuvat joka renkaasta, kolmessa oli vanteita rusikoitu aika lailla ja oikealta takaa helma repsottaa, että jos on valittamista niin kuvat löytyy. Keula oli heinäsirkoista törkyisen näköinen ja kolmessa viikossa aika piintynyt, kävin keskiviikkona vähän itsepesulassa liuottelemassa pahimpia pois. En ruvennut hinkkaamaan ja naarmuttelemaan, mutta ei näytä niin törkeeltä kun palauttaa. Etupenkkien hiekatkin imuroitu suurimmaksi osaksi pois.. kolme viikkoa aavikoilla ja metsissä näkyy.

Täällä tehdään oikeasti kaivauksia
Alueella saattaa mistä vaan tulla pikeä pintaan.
Mehujäätä kioskista
Eläimiä on kaivettu näistä kuopista kymmeniä tuhansia. Tässä pelkkiä susia.
LA:n paras ostoskatu Rodeo Drive

Palautus on sovittu lentokentälle. Jätän auton parkkiin, laitan avaimen hansikaslokeroon koodilla suojattuna ja kerron mistä auton löytää. He lukitsevat sitten etänä. Kun vaan joka kolon muistaa katsoa omista tavaroista. Vastaanottaessa autossa oli jonkun takki ja jonkun hotellin sateenvarjo 🙂 Takin huomasin antaa luovuttajalle, mutta sateenvarjo saa jäädä seuraavalle.

Vastaa