Tehdaskierros

Matkan pääkohteessa, Teslan Fremontin tehtaassa, ei saanut kuvata, joten sisäkuvia ei nyt ole näyttää. Meitä vietiin pikku junassa ympäri tehtaan, ja näytettiin monia osia tuotantolinjoista, robotteja, robottien toimintaa, varastoja.. Tein aika paljon muistiinpanoja kynällä paperilehtiöön, mutta nyt väsyttää taas sen verran, että en jaksa niitäkään tähän laittaa. Joka tapauksessa se on upeaa olla keskellä kaikkea sitä, nähdä vaiheita, osia, robotteja, työntekijöitä..

Ryhmämme paikallisten klubien vahvistuksilla tehtaalla
7-paikkainen Model Y! Kyllä, siellä minä olen kolmannella rivillä, jos oikein tarkkaan katsoo. Minä olen juuri sen kokoinen, että pystyn mukavasti istumaan ja pää mahtuu ikkunan alle.

Vierailun jälkeen paikalliset klubilaiset ottivat koeajoon (vain USA-ajokortti kelpaa) itseajavuudella varustettuja Tesloja, ja kokeilimme niitä lähiteillä. Pari kertaa piti kuskin puuttua kuitenkin ajoon vielä.

Tehtaan pihalla näky tutun tuntuinen väri. Ja se oli – signature Model S, numero 156. Tehtaan työntekijä oli ostanut sen käytettynä.
Cheescake factory ei nimeltään ole kovin vegaaninen, mutta on siellä tietysti se pakollinen burgeri.

Fremontista ajoimme vielä kertaalleen San Franciscoon Macy’s-tavarataloa, Cheescake Factoryä ja golden gaten ylitystä varten.

Cheescake factoryn vegaanin salaatti on tällainen.
San Franciscosta katseltiin aamulla laituireilta merileijonia ja pelikaaneja, ja vielä iltapäivällä ajettiin tehdasvierailun jälkeen Golden Gate yli.

Viimeisille kahdelle yölle hotelli on Napan alueella Petalumassa.

Vastaa