Toinen retki yhtä mahtava

Muutama päivä ollaan uitu ympäri saarta ja saaren ympäröivää omaa riuttaa. On satanut vähän enemmän päivisinkin, niin ollaan odotettu vähän parempaa päivää, että varmasti olisi hyvä retki kun otetaan sellainen. Kilpikonnaretki menee paikkaan, jossa on taattua nähdä niitä.

Lulu matkalla ottamaan kuvia vähän syvemmältä

Kätevästi heti aamusta parikymmentä minuuttia veneellä, 45 minuuttia perillä ja jo puoleksipäiväksi takaisin. Eikä se pettänytkään.

Kilpikonnia näkyi heti veteen mennessä kaksi ja myöhemmin löysin sattumalta sukeltamalla 12 metriin yhden.

Ihan lopuksi, kun oltiin jo lähdössä laivalle takaisin, yllätti meidät viisi rauskua, Reef Manta Raytä. Lulu sattui olemaan juuri sukelluksissa kun ensimmäiset niistä tulivat ihan kohti.

Täällä allekirjoitetaan hotelliin tullessa paperi, jossa luvataan pitää pelastusliivejä päällä koko ajan, kun ollaan vedessä. Se on varmaan tarpeenkin monien turistien kohdalla, mutta toisin kuin Meksikossa, täällä siitä ei pidetä kiinni retkillä, jos näyttää uimataitoiselta.

Vastaa