Teippauskilpailun säännöt

Täsmälliset säännöt tällaiselle kilpailulle ovat tarpeen. Haluamme olla reiluja kaikille kilpailuun osallistuville niin, että palkinto on joka tapauksessa jaossa, vaikka emme käyttäisikään voittajatyötä. Ja emme ilman vastinetta vie mitään oikeuksia töihin. Jos siis vaikkapa käytämmekin vanhaa grafiikkaa uudestaan tai teemme oman grafiikan, ei kilpailuun osallistuminen ole turhaa.

  1. Kilpailuun osallistuvat työt ovat konsepti, kuva tai käyttövalmis grafiikka Tesla Model 3:n yliteippaukseen.
  2. Voittava työ, jota käytetään auton teippaukseen, saa 1000 € stipendin.
  3. Yksi kilpailija voi osallistua useammalla työllä.
  4. Kaikki oikeudet kaikista kilpailutöistä säilyvät tekijöillään. Kilpailun järjestäjälle voittaja antaa oikeuden käyttää voittotyötään autoon.
  5. Muiden kuin voittavan työn julkaisemisesta kilpailun tuloksissa tai muun viestinnän yhteydessä päättää kilpailutyön tekijä.
  6. Jos voittajaa, jota käytetään auton teippaamiseen, ei löydy kilpailutöistä tai autoa ei teipata, jaetaan palkinto kuitenkin parhaalle työlle.
  7. Arvosteluun vaikuttavat taiteellisen vaikutelman lisäksi yhteydet luontoon, sähköautoiluun, ympäristöystävällisyyteen, ilmastonmuutoksen torjuntaan, terveyteen, mutta nämä aiheet eivät ole välttämättömiä.
  8. Arvosteluun vaikuttaa myös työn tekninen valmius, toteuttamiskelpoisuus auton teippauksessa.
  9. Tuomaristona toimivat Lulu ja Jaakko Hyvätti. Apuna voidaan käyttää muita asiantuntijoita ja tätä tarkoitusta varten toimittaa kilpailutöitä heille.
  10. Kilpailuaika päättyy 22.2.2021 1.3.2021 (aikaa jatkettu). Tuomaristo voi jatkaa kilpailuaikaa.
  11. Kilpailutyöt toimitetaan sähköpostilla (kilpailu ohi, osoite poistettu) . Tuomaristoon voi ottaa yhteyttä eri viestipalveluissa myös.
  12. Näitä sääntöjä voidaan vielä täydentää kilpailuajan kuluessa.

Nämä ovat kuvia aikaisemmasta teippauksesta.

Matkalla Ouluun Pyhäjärvellä

Esimerkkejä mielenkiintoisista teippauksista on osoitteessa: https://www.wrapstock.com/ ja apua auton muotoihin sovittamiseen voi löytyä vaikkapa tästä kuvasta: https://dwgmodels.com/uploads/posts/2017-03/1490368020_tesla_model_3.jpg

Tervetuloa kilpailuun!

Vastaa